Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВАК!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: !

Първоначално публикувано от vamfan
    Първоначално публикувано от Crash
    Първоначално публикувано от vamfan
    boxer 1.6 е перфектният, двигател, да ме извиняват колегите с twin. 1,7 16v са много зле, много се развалят, като ида при моите хора от сервиза на алфа викат" казах му аз да не купува 1,7 16в, е на сега - тва е наи-развалящия се двигател"
    Не съм навит.Имам 1.7 16V от март месец и до сега имам един ремонт на вътрешното каре (скъсаха се болтовете от ръчкане) и един сменен датчик.Ако на това му викаш яко чупене...
    ами радвай се , и дано да нямаш други проблеми ( имах предвид че двигателите за калпави, не е мое мнение) иначе за ходовата част ( веки е чувал , че на италианките предниците са ломат кат невидели, като за световно)не са ни виновни колиците , а пътищата
    Човек ше каже, че италианска кола караш реиши. Нито моторите съм забелезал, да са калпави, нито окачването се ломи ?? Ти да не би да ни бъркаш с немсите каски ?
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

стига де...... аз си обичам италианката. ама така се говори. и моита са я обиждали, ама тя е мъжко момиче. вкарах един фиат темпра 1.9тди, да го продавам. само като кажа че продавам фиат и около мен всички викат италианска кола- не. сега не сам се впускал в спорове с клиентите. ако иска - иска като не- здраве да е
      пс. аиде стига че пак ще ми се карат че разводнявам темата
      НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Колегата Насо е съвсем прав,тва кво говорят хората мен лично не ме вълнува.А колко глупости изслушах преди да си купя първата Алфа не е истина.Италианското е боклук,развалят се всеки ден,слаби са им предниците и т.н Пълни простотии са това,такива мнения се насаждат най вече от "горди" собственици на голф 3,вектри и други немски кафези. Те горките осъзнали че са направили грешка в избора,избиват комплекси,говорят злобно за итал.коли, а може би така им става по-леко,а може би тайно харесват "жабарските"марки,но не биха си купили щото робуват на едно крайно погрешно мислене,толкова разпространено в нашата смотана държава.Един казал и хайде после 100 повтарят същото като папагали,че и "съвети"дават умниците.Аз моите коли по най- разбитите улици на града ги карам всеки ден говоря за зверско каране през дупки,ж.п прелези и остатъци от асфалт и досега не ми се е разбила "слабичката"предница",нито пък "калпавия"двигател ме е оставил като куче на пътя.Това мога да кажа аз,а пък който слуша хората да си купува немски карети и жив и здрав.
        Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
        Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
        Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
        sigpic

Comment

Подкрепям напълно горното. Единствено ме смущава високият разход на градско ама то и Бургас един град. През зимата и тук се заледи и една колежка на жена ми и казала, че мерцедесите не излизали като е заснежено и т.н. Улиците през зимата се опразниха и какво да гледам само алфи се движат. Може да ви се струва пресилено но такива впечатления имам. Проблемите на някои колеги според мен идват от това, че не са случили на правилните майстори или не експлоатират колите с качествени горива, масла и т н. А окачването е здраво - вЕрвайте ми ! JTD едно много добро решение . Желая успешен избор на колегата.
          146 1.6 TS 01.97

Comment

Working...
          X